No ke aha e koho ai i ka Puka People counter?

Me ka ulu wikiwiki ʻana o ka ʻepekema a me ka ʻenehana, i kēia mau lā, ʻaʻole hoʻohana nā hale kūʻai kino ma nā ʻano āpau o ke ola i ke ʻano helu helu holo kaʻa lima kuʻuna e helu ai i ke kahe o ka poʻe, a me kaPuka People counterke hoʻohana nui ʻia nei.Hiki i nā mea kālepa ke loaʻa i ka ʻikepili kahe o ka mea kūʻai aku o kā lākou mau hale kūʻai ponoʻī ma o ka hilinaʻi ʻana i kaPuka People counter, a laila hoʻokaʻawale i ke kahe o ka mea kūʻai aku o ka hale kūʻai a lawe i nā mea kūpono e hoʻonui i ka huli.

Puka People counter hoʻohana maʻamau ka ʻenehana kukuna infrared.Hoʻokaʻawale ʻia ka mīkini i ka transmitter a me ka mea hoʻokipa.Hoʻokomo ʻia lākou ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka puka.Ke komo kekahi a puka i waho, e ālai ʻia ka infrared.I kēia manawa, komo kekahi kanaka i waho a i waho, a pēlā aku.E helu i ka nui o ka poʻe e hele ana i kēlā me kēia lā, i mea e hoʻokō ai i ke kumu o ka helu kanaka.

Nui nā pono o ka hoʻohana ʻanaPuka People counter:
1. HoʻokomoPuka Kanaka helu heluma nā wahi lehulehu e pale ai i ka hehi ʻia ʻana a me nā mea ʻē aʻe i hana ʻia e ka nui o ke kaʻa.
2. E hōʻiliʻili i ka ʻike holo kaʻahele o nā wahi like ʻole e hāʻawi i ke kumu kikohoʻe no ka hoʻokele.
3. E helu i ka holo o ka poʻe o kēlā me kēia puka a puka a me ke kuhikuhi o ka holo ʻana o ka poʻe e hoʻoholo ai inā kūpono ka hoʻonohonoho puka o ka hale kūʻai.

4. E helu i ka heluna o nā kānaka ma kēlā me kēia wahi nui e hoʻolako i kumu no ka hoʻolālā ʻana o ka wahi holoʻokoʻa.
5. E like me nā hoʻololi o ka holo kaʻa, hiki ke hoʻoholo pololei ʻia nā manawa kūikawā a me nā wahi kūikawā, a hiki ke hoʻololi ʻia nā hoʻonohonoho limahana a me nā hoʻonohonoho hola hana ma muli o kēia.
6. E like me ka holo ʻana o ka poʻe kaʻa i nā manawa like ʻole i ka helu helu, hoʻonohonoho kūpono i ka uila a me nā limahana e hoʻokō i ke kumu o ka mālama kālā.
7. Ma o nā helu helu a me ka hoʻohālikelike ʻana i ka holo ʻana o ka poʻe kaʻa o nā hana like ʻole, hiki iā mākou ke hoʻopaʻa inoa i ke kālepa ʻoi aku ka maikaʻi a hana i ka kuhikuhi no nā hana kūʻai aku e hiki mai ana.

No ke aha e koho ai i ka Puka People counter

Ka manawa hoʻouna: Feb-20-2021